Tänk inte mera på gårdagen - Välj rätt torsk bara

Allmänt / Permalink / 1

Torskfilé Fryst 400g, Findus för 30 kr eller Sprödpanerad torskfilé 4-p Fryst 360g, ICA för 24.90, det är inga lätta val man ställs inför om man går in på Ica Maxi i Karlskoga.

”Det finns inte lika många linjer här” citat av Rhymemaker efter att han fått frågan om han drar lika många ”oneliners” när han spelar Padeltennis som han gör i vanlig tennis.

Hade Emil Larsson till 37 ggr pengarna som sista målskytt mot Karlskoga, var ett ok spel fram till det återstod 6 sekunder av matchen.

Skulpturen har fest i helgen, brukar bli kul & trångt. Sist jag var på fest hos Skulpturen så vandrade det runt ett sms bakom ryggen på mig iscensatt av Fiskaren. Meningen som vandrade var – Det är mer folk i Skulpturens trädgård än vad det var på Almtunas hemmamatcher under Letos tid.

Work Hard, play hard på BJ om en timme.

Sirius är på väg dit Almtuna redan är, till Allsvenskan, bra kört, hela vägen nu.

Mycket hockey i bloggen nu men också lite om Leksand, där pratar man mest om Jobs nu för tiden.

C – More har kanske inte haft sina bästa teknikveckor på slutet. Pratade med Eleganten om det. Han tyckte att man skulle ringa upp den där C – More.

Tre luncher hittills på nya krogen i staden, mycket nöjd & då har jag fortfarande ändå inte besökt den inre delen med mat från Gabriel Batistutas land än. Avvaktar tills jag får med mig några Romanistas så vi kan hylla ”Batigol” på det sättet som han förtjänar när han nu tagit sin kultur med sig hela vägen hit till vår stad.

Ryktena säger att Elektrikern & Infiltratören är på väg till BJ. Till & med Målaren och 107 dagarsmannen.

Trevlig fredag & Karlskoga tänk inte mer på gårdagen, ni har ju en storslagen fredag framför er på ICA Maxi, välj rätt torsk bara. 

Arrividerci.

Till top