Gick ut med Carl. Visade sig att både Torsdagar & dagsfester är ute. Fantastico!

Allmänt / Permalink / 0
Gick ut med Carl i torsdags. Inte varje dag som jag får med mig Carl ut så det kändes speciellt. Vi hade bestämt oss för att premiära lite på Balkongen & då passa på att stalka den fenomenala DJn Mark L.
 
Carl intog snabbt en upphöjd hyllplats lite över alla andra & satte sedan upp takten för en fenomenalt rolig afton. Framåt småtimmarna kunde man skåda personligheter som Bankiren, Gentlemannen & Eleganten vilka alla var lika förvånade & samtidigt exalterade över att Carl var där. Kändes som ett magiskt moment där & då även om vi saknade att den gode Sunny inte var på plats & dansade med oss.
 
I går hade Giovanni & co på Birger styrt med störtsköna möjligheter till dagshäng på klubben. Det var saxar, dubbla DJs, sol. Det var Navi & porschar. Mumm & Heineken. Det var Sunglasses, brunch, filtrerade Camels i sköna färger med aktiverande smaker & värsta sköna stämningen.
 
Personligen så hamnade jag vid ett lite lätt åldersstiget bord i sammanhanget där personligheter som Kuriren, Infiltratören, Skulpturen, Suddenly, Fiskaren, Viglaren & Underhuggaren tog plats för att nämna några & kanske störst av allt att en av Sveriges mest lovande Trialförare för 15 år sedan enligt honom själv kom förbi hela vägen från Hudik. Här i bloggen kan vi kalla honom för Legenden från norr.
 
Som ni hör ett smått fantastiskt bord men om sanningen skall fram så var vi som turisterna från landet som storögt tittade på när den nya generationen visade oss hur en Dayclub är som bäst. Bra kört alla, oavsett gammal eller ung, sorry att jag vek ner mig efter tre koppar kaffe men var tvungen att ta mig hemåt för att ladda om till fotbollen. Men ni lite yngre bli inte för malliga för att ni fick lite beröm i bloggen. Ni gjorde det bra i går men åldern har inget med det hela att göra, det handlar bara om inställningen & kul med klubb kommer jag nog alltid tycka att det är så vi ses igen. Put your dancing shoes on.
 
Från klubb till Padeltennis. Brukar ju inte vilja skryta här i bloggen men måste sticka in med en liten rapport från i fredags. Mycket snällt & väldigt uppskattat så hade spelarna i Almtuna IS bjudit in mig till att spela lite Padeltennis med & mot dom innan deras välförtjänta semester. Jag fick Kapten Rollin som partner & det känns aldrig rätt att vinna en turnering när man är inbjuden utifrån för en kul aktivitet så jag sa till Rollin att vi skulle försöka släppa några game här & där men det visade sig vara näst intill omöjligt. Hur mycket jag än jobbade på att lägga mig snyggt i någon match så var det i praktiken omöjligt. Har sagt det förr till grabbarna men säger det igen ” Stay on the Ice guys”. Ha en trevlig semester & återigen tack för inbjudan & enkelt motstånd.
 
EM final i fotboll för Svenska ungdomarna väntar, magiskt & samtidigt så är en alltigenom fenomenal Uppsalavecka på intåg. Känns som att texten är lite dopad i dag men faktum är att det är så enkelt som att det är sommar & Uppsala levererar förstklassiga aktiviteter mest hela tiden. När det då också toppas med att vi i veckan har fått höra när Italienarna efter deras uttåg i EM med det vackraste språket i världen säga ”Biscotto” så är det bara ta en kopp kaffe med något gott ”Kex” till & tugga i sig att dom är för sköna ändå.
 
Forza Italy, Sverige är redan framme. Arrivederci.
Från en magisk Balkong i torsdagsnatt
Vimmel
Till en galen dag en lördag i en trädgård mitt i en stad vid namn Uppsala.
 
Ps. Lite stolt får jag vara över mina bröders klubbar då & då i bloggen.
Till top