Swedbank & plusminusnoll.

Allmänt / Permalink / 0

Högerkrok, spark i knävecket, ner för räkning, upp igen, höger, vänster- jag stannar upp.
Börjar skylla på min häl igen. Brukar ta till den när jag känner mig trängd eller helt enkelt bara vill fuska.

Fredagen har startat med deltagande i Swedbanks träningsnätverk.

07:00 boxade vi igång på Kraftkällan (Actic). Inga problem med tiden. Har haft turen i tillvaron att vara morgonstark men däremot Big problems med slagen. Fick hålla igen lite efter ett tag då jag tror att jag tidigt in i passet knäckte handleden eller så började jag fuska bara. Vet inte själv. Har lurat mig själv så många gånger om mina skador så var sanningen ligger kan jag inte längre förvänta mig att reda ut.

Frukost & föreläsning av Magnus Lundgren från Schysst framtid bjöds vi på efter passet. Har sagt det förr, flera har sagt det förr men väl värt att påminna om – Schysst framtid är ett grymt bra projekt där Uppsala börjar bli staden som andra ser upp till & vill lära av. Fantastico jobbat Magnus & co.

Träffade en vän som jag inte sett på ett tag innan jag lämnade träningslokalen. Vi tog en kaffe, pratade om livet & sedan gav vi varandra en lång kram, en värmande kram.

Fredagen hade startat så bra att jag valde att unna mig en tidig lunch på Mariannes Grill med typ extra av allt. Måste hålla balansen i livet, träna för att leva, inte leva för att träna.

I går var jag igång med liret igen. Gick ikapp & förbi Unibet för veckan. Skickade ett bildbevis till Eleganten på spelet för han hade skällt på mig dagen innan hur jag kunde vara så dålig i bloggen att det första spelet jag rekommenderade var fel. Efter bildbeviset så var det tyst i klassen.

En lång spelhelg väntar nu. Har lite alternativa lir ute ikväll. En del rätt så tveksamma så jag avvaktar med rekommendationerna. Jag skryter lite efteråt om dom sitter istället. Eller så blir det någon liten halvlögn om i stort sett plusminusnoll om jag missar också. Det är det bästa med spelvärlden att jag känner nästan inga förlorare. En & annan plusminusnoll lirare men absolut inga förlorare förutom Viglaren då kanske. Han hade fyra rätt på stryket senast. Kall, kallare, Viglaren.

Ha en skön fredag. Rekommenderar basket eller hockey ikväll.

Slutligen lekte med att läsa lite ordspråk igår när jag låg lågt med bloggandet. Ibland kanske jag kommer köra något här om jag tycker att dom är tänkvärda. Ni får ett här i dag som jag fastnade i igår. – ” Ju färre fakta, desto starkare åsikt”. A.G.

Wupps, Arrividerci.

 

 

 

Till top