Emil Larsson - chef, regent & bara fullständigt bäst & lite adrenalinavskrivelse.

Allmänt / Permalink / 0

Almtuna vann klart mot Västerås, Karlskoga förlorade ännu klarare mot Timrå. Zagreb förnedrade Arsenal tidigare i veckan & Roma visade att dom är den eviga staden i jämförelse med halvtrendiga wannabestaden Barcelona.

Samtidigt så har Sirius fortsatt jakten på att nå Allsvenskan & är nu mycket nära Svensk fotbolls absoluta finrum. Vi pratar om att vi redan nästa år kan få besök av lag som Malmö, Göteborg, Norrköping, Söderfamiljen Djurgården & Hammarby & framförallt vackra anrika Allmänna Idrottsklubben från Solna. Vi pratar om folkfester i staden som sportbranschen kommer att skapa men som kommer att gynna långt flera branscher i vårat kära Uppsala. Vi pratar om bigtime payback till alla som kört snacket om att det bara har varit av hjärta man sponsrat. Att det inget ger rent ekonomiskt. Vänta & se, det är ni sponsorer till idrotten som möjliggjort det hela för att ni haft hjärtat att ge sporten lungor. Tillsammans så har ni byggt kunskapen i Uppsala att komma i fatt & förbi. Det kommer att bli flera poäng på plan & fler affärer på sidan av så nog är ni vinnare allihop.

Well well skall inte predika för mycket men är lite upprymd efter en bra sportvecka så var tvungen att skriva av mig lite adrenalin. Måste få avrunda med lite till Almtuna, oj så viktigt att firma Jahnols, Selin har börjat näta så här direkt in på säsongen. Oj så bra alla i laget var i dag, nog den stabilaste insats jag sett på flera år & Emil Larsson är chef, regent & bara fullständigt bäst i Hockeyallsvenskan just nu. Får han vara hel säsongen igenom så kommer Almtuna ”gå hela ur det här” för att citera Peter Le Marc lite. Han kör på ett schysst sätt sönder motståndarna därute & i dag blev det närmast komiskt när några av Västeråsarna med uppgift att sätta sig i respekt skulle försöka mopsa sig lite med en del av de våra. Då kom Emil Larsson & sedan var det lugnt. Han bara tittade på dom med den där Sökarna blicken & liksom bildligt talade till killarna i Västerås att ” Han är lugn, han är med mig” varpå Västeråsarna vände hem mot båset igen.

Trevlig lördagsafton.

Arrividerci.

Till top