Tänk inte på det!

Allmänt / Permalink / 0

UNT ordnade vimmelgala på min gamla hemmaplan BJ. Hade incredible kul kvällen igenom. Framförallt i Countryroadtältet som formligen bara körde i full kärlek till varandra. Vill här passa på att gratulera alla vinnarna, good job.

En liten överraskning för mig var att innebandybloggen vann ett av galans absolut finaste priser i form av årets blogg. Fick några ord med innehavaren av bloggen, Mattias Holmgren & framförde det till honom. Det är coolt att han vann & det intresserar mig av den anledningen att det ytterligare förstärker vilken position innebandyn har i samhället i dag. Inom ett fåtal år kommer många av dom yngre som växer upp med den stora sporten vara i marknadschefspositioner & min känsla är att marknadspengar in i innebandyn kraftigt kommer att stiga då. Något mycket viktigt att tänka på framförallt för en av mina absoluta favoritsporter ishockey. Återväxten är superviktig, det är där cashen kommer att vara.

Om vi hoppar till hockey så spelar Almtuna sin kanske roligaste hockey på flera år & har ju en målvakt som fullständigt chefar i Jonas Johansson. Hyfsat skadefritt så är det raka spåret upp i finrummet till nästa säsong. Trodde ju på seriefinal mellan Almtuna och Björklöven inför säsongen. Har faktiskt inte helt lagt det åt sidan även om Björklöven hittills underpresterar å det grövsta. Gissar att man inte är helt överens internt om hur man skall spela. Ett eller flera ordentliga öppenriktiga samtal mellan spelare och tränare så tror jag att vändningen kan bli ordentlig, vi får se. Många lag gör det dock riktigt bra inte minst vackra laget Gnaget så skall inte Löven falla av redan under senhösten så lär man ta det snacket i dag och i morgon och dagen efter det tills man är i kapp. Varför försöker jag jobba in Björklöven, Vad tror ni? Ett fett lir så klart & då tappade dom allt, jinx.

Från hockey till fotboll, sumpa inte det här nu. Avgörande EM kvalmatch. Cool kommentar som myntades av den unga killen på fotbollsgalan & helt ok så klart att han körde ordet INTE som laddning men förbluffande ofta så använder även stora ledare och marknadsförare ordet INTE inför viktiga händelser. Till exempel ”Missa inte matchen” eller ”bara vi inte faller in deras tempo”. Tror personligen att det fungerar bättre med ”Se gärna matchen” eller ” Nu kör vi i tempo, forza! Självklart finns det dock undantag då INTE passar bättre. Senast i gårkväll använde jag det peppande till mina kompisar efter pokerpartiet – Tänk INTE på det! LOL.

Arrividerci !

Till top