Det är dags för den andra espresson, busted, nästan tårögd men anyway stort tack för bästa presenten.

Allmänt / Permalink / 2
Låt oss starta med det positiva från dagen. Fick mina flygare AA i första handen. Gjorde ett litet raise men fick ingen syn eller omslag. 
Efter den starten så spelade jag riktigt dåligt i tre olika händer. Speciellt en hand förstörde jag en hel del av min stack vilket ledde till att jag blev mycket kort. Sedan fick jag folda ett tag. Till slut var jag så kort 11200 - blinds 1800 med 200 ante. På small blind får jag A2 suit. Alla lägger sig till knappen som gör en miniraise som var garanterat att han skulle göra med min korta stapel. Visste att jag skulle få syn men valde att ställa & hoppades på att han skulle ha två höga men inget ess & inga par. Det visar sig att han har A10 Off. Floppen kommer med 2JJ så helt plötsligt lever jag, turn en 7 & nu ser det bra ut. På river dyker dock 10 upp. 
Over and out. 
 
Är mycket besviken på mig själv över några av händerna i dag. Hade kunnat känna av bordet lite längre tid. Får lära mig & gå vidare, just nu till min favoritlounge inne på Wynn. Ta en andra espresso. Tänka tillbaks på att jag fick leva drömmen i verkligheten i väldigt många timmar. Avrundning blev dock bitter. 
 
Har hört att man inte skall spela precis efter man åkt ut ur en turnering för då kan det bli dyrt. Det lämnar mig i valet att gå från loungen ut i regnet eller så får jag gå mot rekommendationerna till borden. Har inte träffat några av mina nummer på Rouletten än. Så the Big Question nu blir om jag skall jaga efter dom. Tar beslutet efter min andra espresso. 
 
Arrividerci, just nu gör det ont men som sagt tidigare, mycket stort tack. Kommer att komma ihåg upplevelsen i hela mitt liv. 
 
Till top