Klädkoder, rakad, orakad, respekt. Gala i antågande.

Allmänt / Permalink / 2
 

Vimmelgala i antågande.

Ska du gå ut sådär orakad? Är det respekt mot omgivningen? Ingen annan ser väl ut sådär?

Mi padre, mi padre för din skull skall jag komma kliniskt rakad till Uppsalavimmels stora gala.

15 november skall jag gå till BJ, min gamla hemmaplan. Hemmaplanen där jag ofta var ute i dörren och tyckte och tänkte om gästers kläder, skor & attityder. Kommer ihåg att vakterna höll på att bli tokiga på mig då jag ständigt var ombytlig i vilka klädkoder som skulle gälla. Inga löpardojor är välkomna in & i nästa ögonblick förmaningar om inga mössor & kepsar i restaurangdelen. Inte heller ville jag se jeans hänga med midjan i knävecken. Mitt i det regler för att det var ok om löpardojorna var av Italienskt märke. Framförallt märket Kappa gick bra. Då var det tillåtet att komma i gympabyxor om man så ville det. Trots allt så är Kappa storsponsorer till AS Roma och då får man liksom göra som man vill. AS Roma är facit på mode, så är det bara. Grande Roma.

Nu till galan som jag tycker är ett härligt initiativ av UNT & deras avdelning Uppsalavimmel. Kul för oss Uppsalabor att få lite glitter & glamour i novembermörkret, allt ljus på Uppsala så att säga. Har sett att det är många klasser & nomineringar vilket givetvis är roligt för uppmuntran mår dom flesta jag känner bra av. Självklart så är det många superduktiga inom varje klass som inte blivit nominerade men det spelar i sammanhanget kanske inte så stor roll utan mer viktigt att det faktiskt styrs en gala där vi Uppsalabor får chansen att vimla lite med varandra.

Själv har jag lyckats med konststycket att bli nominerad i kategorin bäst klädde man. Jag börjar med att säga tack till den eller dom som kom på tanken att ha med mig på listan. Jag fortsätter med att säga tack till alla vänner som sedan dagen nomineringen blev känd hånat ner mig fullständigt, tack. Med er som vänner så behöver man nog ett glas eller två på galadagen.

En av mina bättre vänner skickade grattis till nomineringen ” 10 år försent ”. Till en annan fantastisk vän som är nominerad i samma klass så sa jag att jag har tappat det fullständigt. – Svaret jag fick var att bilden som folk har av en lever kvar i två år efter intrycket skapats så det är möjligt att någon har en gammal bild av dig i sinnet men samtidigt så måste det vara mer än två sen som du tappade det.

I vilket fall som helst lördagen 15 november är det gala på Birgerjarl. Jag ska gå dit och dansa järnet i Johan Lindhs hörn. Jag skall göra det renrakad för min pappa tycker att det är ett bra sätt att visa respekt mot omgivningen & för att två av dom nominerade i samma klass suveräna männen Josef & Sam har dom snyggaste skäggen i Sverige så det är bättre att jag ligger lågt. I samma klass så är också Robin nominerad. Jag har inte instagram men min käre flickvän Madelene har det & hon följer Robin där och hon tycker han skall vinna klassen rakt av. Tack Madelene, love you.

Slutligen till nominerade Tommy Lindgren. Jag tycker du är bäst & vackrast på alla sätt. Om du vinner klädklassen mot youngboysen vet jag inte men helt klart så är du en stilikon av rang.

PS Tar samtidigt tillfället i akt att be alla gäster om ursäkt som ibland fick dubbla budskap om klädkoder under min tid i nöjesbranschen. Det var inte vakternas fel. Det var mitt fel, sorry.

 

Arrividerci ! Nedan så finner ni en klassisk bild på flera stilikoner från Björklinge med Tommy Lindgren i centrum.

 

 

 

Arrividerci.

Till top