Stay on the ICE Rollin, Milton & Alsing. Go red & lite tankar om Valborg & svingar i bar överkropp.

Allmänt / Permalink / 0
Stay on the ICE. Almtunas Victor Rollin – Carlsson ringde & utmanade mig i Padeltennis. Han skulle spela med kedjepolaren Oskar Milton & jag skulle få låna in lagets talangfulle superback Olle Alsing. Jag & Olle vann i raka set med 6-1, 6-0,6-0. Vi skulle blanda nya lag kom dom på då. Olle skulle flytta över till Milton. Min rygg var egentligen slut & tennisarmbågen hade börjat bli blå men jag kände mig tvungen att spela vidare så det inte skulle bli något snack. Tappade några game men två raka set skrevs vinsten till ändå i en mycket komfortabel vinst. Tycker dock grabbarna gjorde det helt ok, det är fina killar men så mycket bättre på is.
 
Läste om Växjös sportchefs guldnatt. Var sanningen ligger i den historien vet jag inte men tyvärr så tror jag att det Evertsson kämpat för & byggt upp under flera år som sportchef har fått sig en rejäl törn, kanske en för stor törn. Garanterat så känner han nog inte så mycket glädje i guldet just nu som han hade förtjänat. Har förstått att det är han som byggt stora delar av maskinen Växjö & jag störtgillar deras coach Sam Hallam. Jag är så imponerad av vad dom byggt men några olyckliga sekunder i berusning eller enligt citat från Evertsson själv i Smålandsposten ” så mycket man dricker efter ett sm-guld” tillstånd så handlar frågorna om annat än det som händer på isen. Alldeles oavsett nödvärn eller kraftfulla provokationer så tror jag att baröverkroppsfilmen med rejäla rallarsvingar kommer att störa enormt i framtiden. Time will tell.
 
Valborg, varannan vatten & värmning hos Skulpturen i antågande. Looking forward, går runt & laddar med Håkan Hellströms ”Valborg ”hela dagarna nu.
 
Hoppas för alla mina basketvänners skull att Uppsala går i kapp & förbi i veckan. Oavsett vad så har ni skapat basketfeber i staden & jag är övertygad om att fler barn kommer att börja spela basket i Uppsala till nästa säsong än föregående. Vågar ta valfritt bet på att jag har rätt där. Förebilder skapar bredd.
 
Anyway en helt ok måndag där Sunny var på mig om att jag inte bloggat på ett tag nu. Jag sa att jag tänkte vänta till efter valborg men det var innan matchen mot grabbarna som borde stanna på isen blev av. Klart jag var tvungen att rapportera om den då den gjorde min dag. Game, set and match ! Stay on the ice guys !!!.
 
Wupps, Arrividerci.
Till top