Elektrikern fick säkringen att gå för värdinnan. Magisk Padeldag & ett speltips

Allmänt / Permalink / 0

Sunny skickade fram några av sina grabbar till betaldisken i den lilla byaffären. Det var Elektrikern som fick ta smällen & stå längst fram när dom iskalla blickarna från både övriga kunder & personal mötte gänget som precis handlat upp i stort sett all proviant som butiken hade att erbjuda. Att övriga gäster på ön nu skulle gå hungriga i några dagar var inget som bekymrade Sunny & hans mannar. När blickarna blev lite väl hårda mot Elektrikern så backade Skulpturen & Suddenly snabbt upp honom & gjorde en serie squats mitt framför ögonen på alla & sedan var det i stort sett tyst. Någon enstaka Balkanhövding fortsatte visserligen mopsa sig ändå men då klev Infiltratören in i handlingarna & tände en filtrerad som han sedan snabbt skickade över till den mest stingslige hövdingen. Ögonblickligen så ändrades stämningen i butiken. Infiltratörens manöver förändrade gänget till öns mest älskvärda. Klart att dom skulle ha all maten i affären.

Gänget avancerade senare upp på en familjs balkong & tände grillen. En ö som hade varit
satt på prov av dessa outsiders hade nu förvandlats till en enda stor gemensam kärleksbrygga.

Elektrikern som snart skulle få åka hem igen & en hel ö som hade väntat på att det skulle ske blev plötsligt sentimentala. Efter att redan första kvällen fått säkringen att gå för husvärdinnan med resultatet att passet drogs in snabbt dagen efter så hade ryktena om Sunnys gäng spridits snabbt på ön. När dom nu några dagar senare tänt grillen trots rådande eldningsförbud så borde det ha brunnit helt för familjerna runt i kring men några filtrerade hade rättat till stämningen & nu var grabbarna hjältarna från Sverige.

Nog om detta.

I övrigt så förlorade jag en kvartsfinal i padeltennis för en dryg vecka sedan men vann några enormt lyckliga timmar tillsammans med nya & redan etablerade kontakter. En helt klart magisk dag där jag såg att min medspelare som jag blev ihoplottad med & som jag var nervös att jag hade sabbat dagen för efter vår kvartsfinal skrev på Facebook att det var en av hans roligaste dagar sedan 1979 & då föddes han 1979. Tar det som att han inte var alltför knäckt över vår förlust.

Visst var det så att Sir Elton var i Botaniska Trädgården i Uppsala för ett tiotal dagar sedan också. Incredible, Grande Uppsala ! Grande Sir Elton !

Snart Snoop, incredible, Grande Uppsala ! Grande Snoop !

Många saknar spelen i bloggen. Jag med men anledningen är att jag har sportspelsuppehåll under sommaren då vårformen var rätt så kall eller i ärlighetens namn kallare än kallast. Lägg därtill att marknaden just nu är lika sval som Svenska sommaren är för stunden så kan man lika gärna vänta in att Hockeyallsvenskan börjar igen & då spela hårt på att Tore Jobs sportchefen i Leksand är ute på hal is.

Fortsatt trevlig söndag & sommar. Var du än befinner dig så kom ihåg att det alltid är bättre med humor än humör.

Arrivederci ! 

 

 
När Sunnys gäng lämnade så återfick ön sitt lugn. 
Till top