DO YOU? YES I DO! & 04 hjältar, Lundhs konkreta & Brännan är het.

Allmänt / Permalink / 0
 

Var det Newlyweds? Var på ett fantastiskt bröllop igår eller ”Lite bättre bröllop” som Skulpturen hade uttryckt det. Det var ett borderline wedding där gränser passerades med representanter från både Brittiska kolonier, Nordkorea och öppna landskap från både Närke och Norrbotten.

Det var frågelekar på Brittsvenska där avslutande ordet hela tiden var Newlyweds vilket visade sig vara rena genidraget. Samtliga gäster som hamnade i leken och skulle läsa dom avslutande orden gjorde det med skiftande kunskaper i Engelska. Uttalet var allt i från New Alliance, New Weed, NEW LIE WED, Never Lie eller NEW HEADS. Men vackert var det och när brudgummen höll tal för sin brud så rann inte bara tårarna från allas kinder utan det var som hagelskurar som hoppade ut ur ögonen på gästerna och kanske framförallt från talaren själv, The Newlywed Mr Hansom. 

Det har i stort varit en ”Lite bättre helg”

Almtunas 04 lag vann inom loppet av ett dygn två matcher mot Karlskoga i ishockey. ( I vanliga fall lite för tidig ålder för att bry sig om slutresultat men mot just Karlskoga är det viktigt att få in vinnarmentaliteten redan från barnsben).

Almtunas seniorlag vann mot Brynäs. Typ vinst mot AIK och Leksand innan dess också. Vi pratar pre- season och Casagrandebloggens bankning av Almtuna som serievinnare i maj månad till 46 gånger pengarna börjar kännas som ett skönt lir.

Vaknade till en mycket intressant artikel av Håkan Lundh som innehöll en konkret tanke för Uppsalas tilltänkta arenor, inte en enda groda i den skriften, Bravo.

Såg klippet med Rosling i Dansk TV. Kunnig, hård, pedagogisk och bara helt enkelt chef.

Andreas Brännström är nära den framgången han så väl förtjänar inom sitt arbete med fotbollen. Hans lag Dalkurd är nära att ta steget upp till Superettan. Håll i hela vägen nu Andreas och alldeles oavsett om det håller hela vägen in eller inte så är resan som du gjort med Dalkurd så mycket större än bara en tabell.

Hörrni ” Lite bättre kväll” önskar jag er alla & om ni missade bilden när ni började läsa så vänd blicken upp igen och spana in dom coola skorna brudparet hade på sig under gårdagens vigsel. 

Arrividerci!

 

Till top